Vakkundig stukadoorswerk

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, onderhoud of renovatie; alleen met vakkundig stukadoorswerk krijgen uw gevels, wanden of plafonds (weer) een mooie uitstraling. Professioneel stucwerk staat bovendien garant voor een lange levensduur. Naast binnen en buiten stucwerk, kunt u bij ons ook terecht voor stucwerk in monumentale panden. Neem bijvoorbeeld de vaak prachtige plafonds met sierlijke ornamenten. Ook daarvoor zijn wij graag uw partner. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunt u erop vertrouwen dat wij uw pand weer vakkundig terugbrengen in de stijl van weleer.

Desgewenst combineren wij het stucwerk met gevelisolatie. Stucwerk buiten geeft het pand een nieuw strak uiterlijk. Met een goede isolatielaag eronder wordt in de winter veel warmteverlies voorkomen en blijft het ’s zomers binnen lekker koel in. Daarmee bespaart u op de energiekosten. Gevelisolatie kan afgewerkt worden met sierpleister in praktisch elke kleur, maar ook met steenstrips.

Noemenswaardig is verder dat wij ook spackspuitwerk uitvoeren. Als enige schildersbedrijf in Zuidwest Nederland kunnen wij dit op grote schaal verzorgen. Maar liefst zes medewerkers hebben zich hierin gespecialiseerd. Deze techniek passen wij regelmatig toe bij nieuwbouwprojecten, waar wij de wanden en plafonds van de juiste structuur voorzien.

Neem contact op